Maak van uw familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest een ware belevenis en plak er een gezellig uitje aan vast.

Door een gezamenlijke activiteit aan het programma van uw zeiltocht of zeilvakantie toe te voegen, wisselt u actief zeilen af met vaste grond onder de voeten. Onze ervaren schippers en crew tippen u graag de leukste bezienswaardigheden en mooiste vaarroutes van het Waddengebied.

Voor jong en oud

Het vaargebied van onze vloot bestrijkt de Waddeneilanden, het IJsselmeer en een groot gedeelte van Friesland en heeft enorm veel te bieden.
Wat dacht u van een kijkje bij het Kazemattenmuseum op de Afsluitdijk, een echte vuurtoren beklimmen of met de kinderen naar het altijd interessante Ecomare op Texel?

Wanneer u actie en avontuur verkiest boven een bezienswaardigheid, dan kunnen wij natuurlijk ook een sportief programma voor u samenstellen.
De Waddeneilanden Ameland, Schiermonnikoog, Vlieland, Terschelling en Texel lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een spannende boogschietwedstrijd op het strand, paardrijden door de duinen of zelfs parachutespringen op Texel!

Niet alleen voegt een tussentijdse activiteit een gezellig element toe aan uw zeiltocht of zeilvakantie, het is tegelijkertijd ook een mooi moment om even de benen te strekken na een lange reis aan boord.

Zeilen met Rederij Vooruit

Rederij Vooruit kent de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese dorpen en steden als geen ander.
Met plezier informeren wij u dan ook over de vele mogelijkheden naast het zeilen, voorzien van advies bij het kiezen van het juiste schip voor de gewenste activiteit.
Samen met de schipper stippelt u vervolgens de route uit en wordt het een zeiltocht om nooit te vergeten.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze tips en bezienswaardigheden?
Neemt u dan gerust contact met ons op, wij denken altijd met u mee.