Meezeilreizen

Tijdens een individueel zeilarrangement dienen onze schepen als drijvend hotel. Overdag zet u de bloemetjes buiten en naderhand overnacht u op een historisch zeilschip, welke is voorzien van alle gemakken zoals centrale verwarming, douches en toiletten.

Zeil over Werelderfgoed Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren met een traditioneel schip van Rederij Vooruit!

Individuele zeilarrangementen

Wanneer u een zeiltocht of zeilvakantie wilt maken, dan staan de schepen van Rederij Vooruit voor u klaar. Wilt u echter niet een heel schip huren, denkt u dan eens aan het boeken van een meezeilreis!

Individuele zeiltochten

Rederij Vooruit zeilt u met plezier naar de talloze festivals en evenementen die aan of op het water plaatsvinden, denk hierbij aan de Horizontoer of Oerol op Terschelling.

Speciaal voor families met kleine kinderen hebben wij het hele jaar door vele avontuurlijke zeilreizen op het programma staan. Zo trekt de traditionele tweemastklipper Manna er jaarlijks op uit om een week lang met vrienden, families en gezinnen de Waddenzee te bevaren.

Ook hijsen verschillende schepen van de vloot de zeilen voor een onvergetelijk weekend zeilen, zoals het schip Noordvaarder en de prachtige klipper Risico. Daarnaast hebben wij voor de actieve wandelaar een aantal individuele zeilarrangementen samengesteld voor de evenementen Fjoertoer op het Waddeneiland Terschelling.

Zeilen met de feestdagen

De feestdagen lenen zich perfect voor een zeiltocht over de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren.
Trakteer uzelf op een geheel verzorgd zeilarrangement en vier de feestdagen of vakantie op een klassiek zeilschip. Ons Paasarrangement neemt u mee op een heerlijke zeilvakantie en ook tijdens Pinksteren bent u van harte welkom aan boord.

Overnachten op een schip

Gedurende de zeiltocht dienen onze historische klippers en tjalken als uw onderkomen. Geheel in stijl overnacht u aan boord, in een comfortabele scheepshut voorzien van centrale verwarming, een wastafel en een nachtlampje. Verder hebben alle schepen toiletten en douches, een gezellig dagverblijf en een compleet uitgeruste keuken.

Meer informatie Zeilarrangementen

Zin om een individuele zeiltocht te boeken?
Voor meer informatie en passend advies staan wij altijd voor u klaar.

Contact

Zin in zeilen, maar u heeft nog een vraag?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.