Full service zeilcharter

Rederij Vooruit heeft het grootste aanbod zeilschepen voor een fantastisch zeilavontuur op het IJsselmeer of de Waddenzee. Of u nu een actieve zeiler bent of juist liever ontspannen aan boord van het uitzicht geniet, bij Rederij Vooruit garanderen wij u de mooiste ervaring op een historisch zeilschip uit de traditionele bruine vloot.

Niet alleen bieden wij u een uniek verblijf op een zeilschip, ook voor catering, bemanning en alle zaken omtrent zeilen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een zeilboot huren voor een onvergetelijke belevenis op de Waddenzee of het IJsselmeer? Neem dan nu contact met ons op.

De grootste rederij van het IJsselmeer en de Waddenzee

Met een enorm aanbod aan historische zeilschepen, mag Rederij Vooruit zich de grootste rederij van het IJsselmeer en de Waddenzee noemen.

Onze schepen vertrekken vanuit alle grote havens, zoals Harlingen, Enkhuizen en Zoutkamp.
Bekijk hier de havens en ligplaatsen waar u aan boord kunt.

Diverse soorten zeilschepen

Imposante historische zeilschepen en stoere platbodemschepen, Rederij Vooruit heeft het allemaal. Bekijk ons overzicht met alle schepen en maak uw keus!

Daarnaast beschikt elk schip over een eigen pagina, waar u uitgebreide informatie vindt over de geschiedenis, kamerindeling en faciliteiten aan boord.

Weet u nog niet welk type schip voor u het meest geschikt is? Kijkt u dan eens op het overzicht van scheepstypen. Uiteraard helpen we u graag bij de keuze voor de meeste geschikt zeilboot, passend bij uw gezelschap en de activiteit. Samen zorgen wij voor de perfecte zeilvakantie over de Waddenzee en het IJsselmeer.

Zeilboten te huur, voor elk avontuur

Voor elk avontuur beschikken we over de juiste zeilboot. Samen met u kunnen we een compleet arrangement samenstellen.
Schip, schipper, bemanning, catering, route, actief of juist niet. U bepaalt!

Een paar voorbeelden van waar u onze zeilboten voor kunt huren:

Kortom, voor elke gelegenheid maken we er samen een onvergetelijke ervaring van.

Meer informatie

Heeft u kennisgemaakt met de fraaie zeilschepen van onze vloot en wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent zeilen vanuit haven Harlingen?

Neem dan nu contact met ons op, we helpen u graag op weg!