Bij Rederij Vooruit heeft u keuze uit meer dan 40 authentieke schepen, variërend van een tweemastklipper uit 1897 tot een traditionele tjalk uit 1927. U huurt bij ons altijd een zeilschip inclusief schipper en bemanning.

Onze schippers hebben een ongekende passie voor zeilen en nemen u graag mee op avontuur over de Waddenzee. Ook een zeiltocht over het schitterende IJsselmeer slaan zij natuurlijk niet af!

Weekend Royale zeilen
Vrijdag van 17:00 tot zondag 17:00 uur, met afvaart op vrijdag.

Voorbeeld programma Weekend Royale

Om 17:00 uur bent u van harte welkom aan boord en maken we ons direct klaar om de trossen los te gooien. Een aanrader is om koers te zetten naar Terschelling, waar we rond 21:00 uur aanmeren. Voldoende tijd om nog even een wandeling door een dorpje te maken en ergens wat te drinken.

Na het ontbijt op zaterdagochtend, maken we een korte zeiltocht richting het buureiland Ameland, met onderweg een kijkje bij de zeehonden. Op Ameland is van alles te beleven en de bemanning tipt u graag de leukste bezienswaardigheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan vuurtoren Bornrif of het interessante Bunkermuseum?

Zondag staat de terugreis op het programma en tegen 17:00 uur varen we de haven van Harlingen weer binnen.

Catering aan boord

Aan boord van onze schepen beschikt u over een goed uitgeruste keuken met de nodige kookattributen, zodat u tijdens of na het zeilen zelf uw maaltijden kunt verzorgen. Heeft u geen zin om in de kombuis te staan, dan neemt Rederij Vooruit u graag de catering uit handen en zetten wij bijvoorbeeld een lekkere barbecue voor u aan dek! Een aanrader is de zeiltocht of zeilvakantie af te sluiten met een gezellig diner in ons fondue- en gourmetrestaurant De Admirael in Harlingen.

Vraag ons naar de vele mogelijkheden en arrangementen omtrent catering aan boord.

Meer informatie

Boek een Weekend Royale op een traditioneel schip!
Neemt u voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op.