Populaire zeilarrangementen voor groepen en families

Bruiloftarrangementen

De gemeente Harlingen heeft alle schepen van Rederij Vooruit als officiële trouwlocatie aangewezen.

Ceremonie aan boord

Onze grootste schepen bieden tijdens de ceremonie voldoende plaats aan ruim 60 bruidsgasten.
Bij een huwelijksvoltrekking aan dek kan een deel van het gezelschap plaatsnemen in de kuip, terwijl de anderen een erehaag vormen langs het pad. Laat het weer het niet toe om de bruiloft buiten te vieren, dan verplaatsen we de ceremonie naar benedendeks. Het dagverblijf is daarnaast voorzien van centrale verwarming, waardoor trouwen in de herfst of winter ook tot de mogelijkheden behoort.

Tevens is het mogelijk om na het diner aan boord met het zeilschip terug te keren naar Harlingen om de overige gasten te begroeten, waarna eventueel met twee boten kan worden uitgevaren voor een zeiltocht over de Waddenzee of het IJsselmeer.

De mooiste dag

De bruidsarrangementen op deze pagina dienen als voorbeeld, u boekt deze zoals omschreven of geheel naar wens ingericht. Op verzoek versieren wij bijvoorbeeld het schip, zo wordt u bij aankomst verwelkomd door vrolijke vlaggetjes en ballonnen. Uiteraard kleden wij de locatie benedendeks ook graag mooi aan.

Catering

Ook voor bruiloften kunt u rekenen op de uitstekende catering-service van Rederij Vooruit.
Standaard voorzien onze trouwarrangementen uw gasten van een uitgebreid buffet en drankjes, maar in overleg passen wij het menu natuurlijk volledig naar uw ideeën aan.
Daarbij weten wij het beste adres voor een prachtige bruidstaart, deze wordt voor afvaart aan boord bezorgd.

Meer informatie

Neemt u voor meer informatie, het plannen van een bruiloft of het maken van een bezichtigingsafspraak gerust contact met ons op.

Contact

Zin in zeilen, maar u heeft nog een vraag?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.