Populaire zeilarrangementen voor groepen en families

Vakanties en feestdagen

De zeilarrangementen van Rederij Vooruit staan altijd bol van de activiteiten.
Zo zal iedere dag een ontdekkingsreis over Werelderfgoed Waddenzee zijn, met een prachtige zonsondergang als afsluiter.

Actief zeilen staat centraal, maar daarnaast is er voldoende tijd om volop te genieten van elkaars gezelschap en het schitterende uitzicht over de zee.

Overnachten aan boord

Tijdens een zeilarrangement is het schip uw thuis.
Benedendeks bevindt zich het dagverblijf, waar voldoende gezellige zitplaatsen uitnodigen tot een drankje en goede gesprekken.
U overnacht in een comfortabele hut, deze zijn standaard voorzien van een wastafel met stromend water, centrale verwarming, 220V en een leeslampje.
Tevens zijn alle schepen uitgerust met toiletten en douches, u bent dus niet afhankelijk van een haven wanneer u gebruik wilt maken van sanitaire voorzieningen.

Catering

Ieder schip beschikt over een goed uitgeruste keuken, waar u zelf uw eigen tussendoortjes en maaltijden kunt bereiden. Hier vindt u onder andere een gasfornuis, een koelkast, een oven en de nodige kookattributen.

De zeilarrangementen voor onder andere Pasen, Pinksteren en Oud & Nieuw zijn allemaal inclusief catering, u hoeft tijdens deze zeiltochten dus niet zelf in de kombuis te staan. De scheepskok zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt en zet met plezier de lekkerste gerechten op tafel.

Meer informatie

Zin om de vakanties en feestdagen op de Waddenzee te vieren?
Neemt u voor meer informatie of boekingen dan gerust contact met ons op.

Contact

Zin in zeilen, maar u heeft nog een vraag?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.