De wind door de haren en de zoute zeelucht opsnuiven?
Huur dan bij Rederij Vooruit een traditioneel schip voor een onvergetelijke dagtocht zeilen op de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese Meren.

Vind u een week net wat te lang op het water? Maar wilt u wel er even op uit? Dan kan een dagtocht wel een uitkomst wezen. Zo hoeft u niet een lange periode te zeilen op de Waddenzee, maar kunt u nog wel genieten van wat het allemaal te bieden heeft! Rederij Vooruit biedt een ruime keus aan verschillende traditionele zeilschepen en afvaarthavens. Wij hebben voor elke groep het passende arrangement en voor ieder wat wils.

Dagtocht zeilen
Een dagtocht zeilen is beschikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

zeilboot vanuit harlingen
zeilboot vanuit harlingen

Genieten op het water tijdens uw dagtocht

Tijdens uw dagtocht op het water ziet u de wereld van een heel andere kant. Geniet bijvoorbeeld van de ongerepte natuur wanneer u over de Friese Meren of kanalen zeilt.

De fraaie meren zoals het Sneekermeer en Slotermeer lenen zich perfect voor vaartochten en watersport, maar herbergen ook talloze plekken waar het gebied onaangeraakt lijkt te zijn gebleven. Aan deze meren nodigen vele gezellige dorpen en steden u uit van boord te stappen en een wandeling door het centrum te maken. Het IJsselmeer biedt daarnaast een perfecte mix van relaxen en actief zeilen. Vaar via de sluizen van de Afsluitdijk naar de kleine vissersplaatsjes waar oude ambachten herleven, terwijl u geniet van het fantastische uitzicht. Wie de voorkeur geeft aan van wat woester water, kiest natuurlijk voor de Waddenzee! Met de wind in de haren aan dek staan en voor de ultieme zeilervaring bovendien zelf plaatsnemen achter het roer.

Catering aan boord van een dagtocht

Ieder schip beschikt over een goed uitgeruste keuken met de nodige keukenattributen, zodat u zelf eenvoudig een lunch of maaltijd op tafel zet.
Wanneer u echter geen zin heeft uitgebreid in de kombuis te sloven, dan neemt Rederij Vooruit u graag de catering uit handen. Een lekkere kop soep met een schaal belegde broodjes? Een gezellige barbecue met een koud biertje in de hand? Of misschien zelfs uitgebreid dineren in ons fondue -en gourmetrestaurant De Admirael in Harlingen?

Vraag ons naar de vele mogelijkheden en arrangementen omtrent catering aan boord met een dagtocht.

bbq culinair arrangement

 

Meer informatie over een dagtocht

Krijgt u al zin in een dagtocht zeilen? Klaar om te gaan boeken?
Neemt u dan gerust contact met ons op en stap aan boord voor een heerlijk dagje uit.