Populaire zeilarrangementen voor groepen en families

Zeilarrangementen

Boek een zeilarrangement

Niet alleen kunt u bij Rederij Vooruit een traditioneel zeilschip huren, ook voor een spannend zeilarrangement bent u bij ons aan het juiste adres.

Rederij Vooruit biedt een ruime keus aan verschillende zeilarrangementen. Wat dacht u van een geheel verzorgd paasweekend op een van onze schepen? Of een gezellige familie-zeiltocht over de Waddenzee met de prachtige Noordvaarder?

De wandelaars onder ons sluiten aan bij een actief wandelweekend voor de Berenloop op Terschelling, en speciaal voor de liefhebbers van cultuur en muziek, hebben wij bijzondere arrangementen samengesteld voor Oerol of de Horizontoer.

Meezeilen tijdens een zeilrace

Onze schepen doen graag mee aan zeilwedstrijden, zoals bijvoorbeeld de befaamde Brandarisrace, de Klipperrace en de Pieperrace. Tijdens de race is het voor iedereen de handen uit de mouwen en helpt u de schipper het schip over de eindstreep te zeilen.

Ervaring is overigens niet nodig wanneer u deel wilt nemen aan een wedstrijd, de schipper leert u graag alle kneepjes van het vak zodat u bij allerlei zeilhandelingen kunt helpen. Voel de spanning voor de start, zie hoe de zeilen worden gehesen en proef de pure adrenaline aan het begin van de race!

Stap aan boord, word deel van de bemanning en ervaar hoe het is een echte zeilrace te varen!

Voor elk zeilarrangement het juiste schip

Rederij Vooruit heeft voor elke gelegenheid het juiste schip.
Veel van onze arrangementen zijn op een schip naar keuze te boeken en in overleg zijn aanpassingen of speciale wensen altijd mogelijk.

Op onze kleinste schepen stappen tijdens een dagtocht 14 gasten aan boord. De grootste schepen van de vloot hebben ruimte voor maar liefst 60 personen. Tevens is het op de meeste schepen mogelijk aan boord te overnachten, wij bieden comfortabele slaapaccommodatie aan gezelschappen van 12 tot 37 personen.

Of u nu een familiedag of een bedrijfsuitje in de planning heeft, wij denken graag met u mee en beloven u een onvergetelijke zeiltocht over de Waddenzee of het IJsselmeer.

Contact

Zin in zeilen, maar u heeft nog een vraag?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.