Onze zeiltochten

Dagtocht zeilen

Een dagtocht zeilen begint om 9:30 uur en eindigt om 17:30 uur. Echter in overleg kan een dagtocht op maat worden samengesteld, wij denken graag met u mee.

Boek een dagtocht zeilen

Short weekend zeilen

Bij een short weekend stapt u op vrijdag of zaterdag om 17:00 uur aan boord en de volgende dag om 17:00 uur zet u weer voet aan wal. Een populaire optie is om ’s avonds droog te vallen of aan te leggen bij een Waddeneiland en daar aan boord te overnachten.

Boek een short weekend zeiltocht

Weekend zeilen

Een zeilweekend begint op vrijdag om 20:00 uur en eindigt zondag rond 17:00 uur. Tijdens een weekend heeft u volop tijd om meerdere eilanden aan te doen en te genieten van zowel zeilen als relaxen.

Boek een zeil weekend

Midweek zeilen

Zondag scheept u om 20:00 uur in en vrijdag rond een uur of 15:00 uur stapt u weer van boord. Een midweek leent zich prima voor lange zeiltochten, gecombineerd met een vol programma aan wal.

Boek een midweek zeilen

Week Zeiltocht

Bij een weektocht geniet u van een volle week vakantie op de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese Meren. Net als bij al onze zeiltochten stelt u samen met de schipper het programma samen en bepaalt u zelf de invulling van de week.

Boek een week zeiltocht

zonsondergang vanaf zeilboot
zonsondergang vanaf zeilboot

Aan boord van onze schepen

Alle hutten beschikken over een wastafel met stromend water, CV en een leeslampje. Tevens zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aan boord aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van een goed uitgeruste keuken, waar u gemakkelijk uw maaltijden kunt bereiden.

Heeft u echter geen zin om zelf te koken? Rederij Vooruit neemt u graag de catering uit handen!
Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Meer informatie over zeiltochten

Wilt u een zeiltocht boeken over de Waddenzee of het IJsselmeer?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Meer informatie zeiltochten