Groepsarrangementen

Nederlanders en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
De beste manier om Nederland te ontdekken is dan ook per schip!

Bij Rederij Vooruit huurt u niet zomaar een schip, maar stapt u aan boord bij een traditionele tjalk, klipper of ander historisch vaartuig.

Traditionele zeilschepen

Een groot aantal van onze schepen heeft een geringe diepgang, waardoor zij gemakkelijk de kleine kanalen kunnen bevaren. Zo komt u op plaatsen waar andere schepen normaliter niet kunnen komen en de schipper verklapt u graag de mooiste plekjes langs het water.
In overleg met de bemanning stelt u de vaarroute samen. Ook bent u volledig vrij in de invulling van het programma, zo kunt u het zeilen bijvoorbeeld perfect combineren met leuke activiteiten aan wal.

Werelderfgoed Waddenzee

Tijdens een zeiltocht over de Waddenzee mag een bezoek aan de Waddeneilanden natuurlijk niet ontbreken.
Zeilen richting de Waddeneilanden heeft als extraatje dat u optimaal van de zee en het uitzicht kunt genieten. Voor de reis naar Terschelling en Ameland trekken we bijvoorbeeld ongeveer 5 uren uit, Schiermonnikoog doen we aan in 4 uren. Een populair tochtje is een omweg te maken langs de zeehondenbank tussen Vlieland en Terschelling. Hier verblijven doorgaans 50 tot 70 zeehonden en de schipper zal zijn uiterste best doen zo dicht mogelijk langs deze dieren te varen.

Catering

Al onze schepen beschikken over een goed uitgeruste keuken, waar u zelf uw snacks en maaltijden kunt bereiden.
Heeft u geen zin om tijdens de zeiltocht in de kombuis te staan, dan nemen wij u graag de catering uit handen. Of dit nu een simpele lunch betreft of zelfs een uitgebreide barbecue aan dek!

Meer informatie

Wilt u ook een groepsarrangement boeken?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact

Zin in zeilen, maar u heeft nog een vraag?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.