Populaire zeilarrangementen voor groepen en families

Varend vakantiehuis

Boekt u een zeilschip bij Rederij Vooruit, dan is dit te vergelijken met het huren van een vakantiehuisje in een bungalowpark; u overnacht in de gehuurde accommodatie en bent daarbij van alle gemakken voorzien.

Denkt u bij het zoeken naar een vakantie ook eens aan het huren van een historische klipper of tjalk, voor een prachtige zeilreis over de Waddenzee en het IJsselmeer.
Zeilen spreekt vooral bij kinderen tot de verbeelding, je bent immers niet elke dag kapitein!

Actief zeilen en vakantie vieren

Geheel terecht mogen de Waddenzee en het IJsselmeer zich tot de mooiste natuurgebieden van Nederland rekenen en onze enthousiaste schippers zeilen u dan ook graag naar de mooiste plekken.
Bij Rederij Vooruit boekt u altijd een zeilvakantie vol actie; de schipper leert u graag alle kneepjes van het vak zodat u bij allerlei handelingen kunt helpen.

Overnachten aan boord

Tijdens een zeilarrangement is het schip uw thuis.
Bovendeks geniet u van het mooiste uitzicht en benedendeks bevindt zich het verwarmde dagverblijf, waar voldoende gezellige zitplaatsen uitnodigen tot een drankje en goede gesprekken.
U overnacht in een comfortabele hut, deze zijn standaard voorzien van een wastafel met stromend water, centrale verwarming, 220V en een leeslampje.
Tevens zijn alle schepen uitgerust met toiletten en douches, u bent dus niet afhankelijk van een haven wanneer u gebruik wilt maken van sanitaire voorzieningen.

Catering

Ieder schip beschikt over een goed uitgeruste keuken, waar u zelf uw eigen tussendoortjes en maaltijden kunt bereiden. Hier vindt u onder andere een gasfornuis, een koelkast, een oven en de nodige kookattributen.

Meer informatie

Wilt u ook een familiearrangement boeken?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact

Zin in zeilen, maar u heeft nog een vraag?
Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.