Kies voor een weekend, short weekend, weekend royale, midweek of week zeilen op Werelderfgoed Waddenzee.

Er gaat niets boven een heerlijke zeilvakantie op het water. Bezoek de Waddeneilanden of ontdek het bijzondere IJsselmeer en duik in de historie van de vele dorpjes langs de kust. Ook een all-inclusive dagtocht over de uitgestrekte Friese Meren is een echte aanrader!

mensen staan op het wad bij zeilschip
mensen staan op het wad bij zeilschip

Zeilvakanties voor jong en oud

Onze vloot bestaat uit een veelkleur aan klippers, skûtsjes, tjalken en andere authentieke schepen. De kleinste schepen nemen tijdens een dagtocht 14 gasten mee aan boord, maar ook voor groepen tot 60 personen hebben wij het perfecte schip.

Of u nu een locatie zoekt voor een bedrijfspresentatie of een familiedag, Rederij Vooruit denkt graag met u mee. Tevens stelt u in overleg met de schipper de vaarroute en de invulling van het programma samen, waarbij actief meedoen natuurlijk voorop staat! Ervaring is niet nodig om te zeilen tijdens een zeilvakantie. De schipper leert u namelijk graag de fijne kneepjes van het vak, zodat iedereen bij alle zeilhandelingen kan helpen. Om deze reden worden onze zeilschepen ook vaak geboekt voor schoolkampen en teambuildings-uitjes, want om het schip van punt A naar punt B te varen is pure samenwerking vereist.

Slapen op een schip

Het is ook mogelijk aan boord te overnachten, wij bieden slaapaccommodatie aan gezelschappen van 12 tot 37 personen. Alle scheepshutten beschikken over comfortabele bedden, een wastafel met stromend water, CV en een leeslampje. Sanitaire voorzieningen zijn aan boord aanwezig.

Catering aan boord van uw zeilvakantie

Op elk schip kunt u gebruik maken van een goed uitgeruste keuken. Hier bereidt u op uw gemak ontbijt, lunch en diner. Heeft u echter geen zin om in de kombuis te sloven, dan nemen wij u graag de catering uit handen! Of dit nu een ontvangst met koffie en thee betreft of een barbecue aan boord. Ook is het mogelijk uw zeilvakantie af te sluiten met een gezellig diner in ons fondue- en gourmetrestaurant De Admirael in Harlingen.

Vraag ons naar de vele menu’s en arrangementen omtrent catering.

mast zeilschip
Zeilvakantie op de wadden

Meer informatie over onze zeilvakanties

Zin in een zeilvakantie op de Waddenzee of het IJsselmeer?
Neemt u dan contact met ons op, wij denken altijd met u mee!