Last minute vakantie tip

Voel de zomerbries door je haren en de zon op je gezicht. Klinkt dat goed? Dan is deze last minute vakantie tip voor jou! Dit weekend voorspellen we puur zeilgenot voor jong en oud! Er is prachtig zeilweer voorspeld en we hebben nog enkele last-minute zeilarrangementen beschikbaar voor een heerlijk uitje in eigen land. Bekijk onze arrangementen voor zaterdag (12 augustus) in de ochtend of in de middag.
Zeil met ons mee en maak prachtige herinneringen met het hele gezin, vrienden, collega’s, geliefden of kom gewoon zelf! Boek snel, voordat je achter het net vist! Voor 39,50 stap je al in (exclusief 15,- Euro bijkomende kosten)

Meer vakantietips voor jouw vakantie in eigen land

 

Zoek je uitgebreider zeil avontuur? Er op uit het met hele gezin? Bekijk dan ook eens de arrangementen voor het gezin. De zomer is in volle vaart en ook al voelt het niet altijd even tropisch, voor een actieve vakantie op de Wadden en de Waddenzee, is het altijd goed weer! We zeilen vanuit Harlingen naar de wadden en genieten van al het moois dat de waddenzee te bieden heeft. Texel? Terschelling? Zeilen tijdens jouw vakantie in eigen land biedt zo veel mogelijkheden! Bekijk hier alle arrangementen en ga mee deze zomer!