Vervoer naar Oerol 2024

Zoekt u een origineel en milieuvriendelijk vervoer naar het ervaringsrijke Oerol festival op Terschelling? Laat je naar het eiland vervoeren op een prachtig zeilschip uit de klassieke bruine vloot van Rederij Vooruit. De grootste rederij van Noord Nederland. We bieden je dan ook een uitgebreid aanbod van lang weekend, weekend en midweek arrangementen!

Overnachten Oerol

Zoekt u een accommodatie voor Oerol 2024? Ook dan is ons arrangement voor u de perfecte plek voor de overnachting(en). Niet alleen zeilt u op een prachtig schip naar Terschelling, u kunt ook verblijven en overnachten op het schip tijdes uw bezoek aan Terschelling en het Oerol festival. Vanuit de haven bent u mooi centraal op Terschelling aanwezig en kunt u de verschillende locaties van het festival eenvoudig bezoeken. Met gelijk gestemden vertoeft u op een prachtig schip met alle faciliteiten voor een prettig verblijf.

Podium tijdens het Oerol Festival op Terschelling

Genieten van een optreden tijdens het Oerol Festival op Terschelling, Waddenzee

Zeil- en festival-arrangementen Oerol 2024

Als elk jaar, bieden we verschillende Oerol arrangementen aan. Dit jaar bieden we voor zowel het eerste als het tweede weekend van het 10-daagse evenement een zeilarrangement aan. Ook is het mogelijk een midweek arrangement te verkiezen. En voor de echte enthousiastelingen, kunt u de afzonderlijke arrangementen ook schakelen. Mocht u daar interesse in hebben, neem dan contact op!

Onderweg naar het Oeral festival Terschelling

Onderweg naar het Oeral festival Terschelling

Oerol arrangementen Rederij Vooruit

Bijgaand het complete overzicht van alle Oerol arrangementen voor dit jaar:

Een compleet aanbod prachtige arrangementen, met inbegrip van vervoer van en naar Terschelling en accomodatie tijdens het Oerol festival op de verkozen dagen.

Boek nu jouw arrangement en geniet dubbel van Oerol Terschelling, met Rederij Vooruit.

Heb je vragen, neem dan contact op.