De winter is nog in volle gang, we kijken al weer uit naar de zomer en vakantieplannen zijn in de maak. Terwijl sommigen dromen van verre exotische bestemmingen, hebben wij een suggestie voor jou: waarom zou je niet kiezen voor een zeilavontuur op de Waddenzee? Laat ons je meenemen op een reis langs de Wadden van Nederland, waar de natuurlijke schoonheid, avontuurlijke zeiltochten en unieke festivals zoals Oerol en Fjoertoer op je wachten.

De Vrijheid Rederij Vooruit

De Vrijheid Rederij Vooruit

Een vakantie in eigen land kan heel aantrekkelijk zijn. Het is duurzaam, er is van alles te beleven en met zon en wind vermaak je je op het water als allerbeste. Geniet van de elementen, de natuur en de actie aan boord van een van onze schepen van de bruine vloot.

De magie van de natuur, vakantie in eigen land

De Waddenzee, een UNESCO-werelderfgoed, staat bekend om zijn betoverende natuurlijke pracht. Stel je uitgestrekte zandbanken, slikvelden, duinen en een rijke variëteit aan vogels en zeehonden voor. Hier, aan boord van een van onze zeilschepen, kun je genieten van de sereniteit van dit unieke landschap. Misschien krijg je zelfs de kans om enkele van de bewoners van de Waddenzee te spotten. Zeehonden, bijzondere vogelsoorten. Neem je fototoestel maar mee!

Avontuur voor iedereen

Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of nog nooit een voet op een zeilschip hebt gezet, de Waddenzee en het IJsselmeer bieden avonturen voor alle niveaus. Rederij Vooruit heeft een scala aan zeilarrangementen, van ontspannen dagtochten tot meerdaagse zeilvakanties.

 

Weekendje weg zeilen, fietsen, Friesland


Weekendje weg zeilen, fietsen, Friesland

Onze ervaren bemanning staat klaar om je de fijne kneepjes van het zeilen bij te brengen, of je kunt gewoon achterover leunen en genieten van de reis.

De leukste havensteden, de mooiste eilanden

Tijdens je zeilavontuur langs de Wadden van Nederland heb je de kans om enkele van de pittoreske havensteden te ontdekken die deze regio rijk is. Stel je voor dat je door de charmante straatjes van Harlingen slentert, de gezellige cafés van Terschelling verkent, of de historische sfeer van Vlieland opsnuift. Dit zijn plekken waar je jezelf even in een andere tijd waant. Gewoon in eigen land! Je hoeft er echt de grens niet voor over!

Culinaire Verwennerij

Een zeilvakantie op de Waddenzee betekent niet alleen genieten van de natuur, maar ook van heerlijk eten. Aan boord van onze schepen word je verwend met smakelijke maaltijden, bereid door… jou zelf. Op de bbq die we graag voor je voorbereiden. Wil je niet zelf koken dan zijn er ook diverse mogelijkheden voor een fijne maaltijd. Neem contact op om alle mogelijkheden door te spreken.

Zeilvakantie in eigen land: samen zeilen, samen genieten

Een zeilvakantie op de Waddenzee biedt niet alleen fysieke avonturen, maar ook de kans om te ontspannen en verbinding te maken met je medereizigers. Samenwerken tijdens het zeilen, genieten van gezamenlijke maaltijden en ’s avonds onder de sterrenhemel een beetje napraten. Zo maken we mooie  herinneringen waar je nog vaak aan zult terugdenken.

Podium tijdens het Oerol Festival op Terschelling

Genieten van een optreden tijdens het Oerol Festival op Terschelling, Waddenzee

En alsof dit nog niet genoeg is, biedt de Nederlandse kust nog meer verrassingen. Zoek je aanvulling op de zomer vakantie in eigen land? Bezoek het beroemde Oerol Festival op Terschelling, waar theater en muziek samenkomen in een unieke natuurlijke setting. Of ervaar de magie van de Fjoertoer nachtwandeling op Terschelling, met betoverende vuur- en lichtkunstwerken die de duisternis verlichten.

Ga ook op zeilvakantie in eigen land

Waarom zou je ver reizen als het paradijs voor de deur ligt? Een zeilvakantie op de Waddenzee is de perfecte manier om te genieten van de zomer in eigen land, omringd door natuurlijke schoonheid, avontuur en de warmte van de Nederlandse gastvrijheid. Boek vandaag nog je zeilavontuur en maak van deze zomer een onvergetelijke ervaring. De Waddenzee wacht op je!

Bekijk hier ons aanbod of neem contact op voor een maatwerk vakantie!