Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden, en de tijd is aangebroken om na te denken over hoe je deze speciale gelegenheid wilt vieren. Velen zijn op zoek naar iets anders, iets dat de gebruikelijke Nieuwjaarfestiviteiten overstijgt. Als je op zoek bent naar een originele manier om het nieuwe jaar in te luiden, dan is hét Nieuwjaarsarrangementen 2024 van Rederij Vooruit precies wat je zoekt.

Origineel Nieuwjaar 2024 vieren

Waarom zou je het nieuwe jaar niet beginnen met een frisse wind en het geluid van kabbelende golven om je heen? De Nieuwjaarsarrangementen van Rederij Vooruit bieden je de kans om het oude jaar achter je te laten en het nieuwe jaar te omarmen op een unieke en betekenisvolle manier. Een Magische Locatie: Het Waddengebied!

Onze Nieuwjaar arrangementen vinden plaats in het prachtige Waddengebied, een UNESCO-werelderfgoed dat bekend staat om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid. Hier, te midden van de rust en sereniteit zeilen op de Waddenzee, het nieuwe jaar beginnen met een gevoel van verwondering en verbondenheid met de natuur. Het vuurwerk in de verte, menig lichtkogel afschoten van de andere schepen, een proost aan boord, een onvergetelijke manier om het nieuwjaar origineel te beginnen.

Wat kun je verwachten van Oud en Nieuw zeilen?

Onze Nieuwjaarsarrangement is zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke ervaring te bieden. Je kunt genieten van: Een sfeervol welkom aan boord van ons historische zeilschip Suydersee.  op vrijdag 29 december in de avond. Je maakt kennis met de mede zeilers en avonturiers en maakt ‘kwartier’ op jouw ‘slaapplaats’ voor de komende dagen. De volgende morgen vertrek je naar Vlieland. Een prachtige zeiltocht, waarbij voor je eten en drinken is gezorgd. Er wordt voor voor je gezorgd deze reis! Op Oudejaarsdag gaat het avontuur verder met zeilen naar Terschelling.

zeilboot klipper suydersee

Mooi op tijd om het nieuwe jaar in te gaan luiden, ga je in de loop van de avond aan dek, om van de omgeving en het aankomende vuurwerk te genieten. Op naar een mooie toost, als het nieuwe jaar zich aanmeld. Af tellend naar 2024, ontpoppen we de kurk en proosten we op een voorspoedig 2024. Op de achtergrond zal het vuurwerk de nacht verlichten. Dit meemaken aan boord, in deze omgeving, brengt werkelijk een onvergetelijke ervaring. En zoals je weet ‘een goed begin, is het halve werk’ Dus begin dit jaar ook uniek en goed met ons unieke Nieuwjaarsarrangement.

Hoe kun je reserveren?

Wil je dit jaar nieuwjaar vieren op een manier die je nooit zult vergeten? Het is eenvoudig! Klik op de onderstaande link om meer te weten te komen over ons Nieuwjaarsarrangement. Meld je daar aan en we maken je inschrijving graag voor je in orde. Kom je alleen? Met je geliefde, vrienden, familie, of je team om er een bedrijfsuitje op het water van te maken? Het kan allemaal. Via het aanmeldformulier, kun je je aanmelden en je wensen kenbaar maken. Doe het nu!

Start het Nieuwjaar op originele wijze!

Dit jaar kun je het nieuwe jaar beginnen met een originele en betekenisvolle ervaring. Laat de drukte van de stad achter je en omarm de rust en schoonheid van de Waddenzee. De Nieuwjaarsarrangementen van Rederij Vooruit beloven je een nieuwjaarsviering zoals geen ander. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een magische start van het nieuwe jaar.

We kijken ernaar uit om deze speciale gelegenheid met jou te delen!