Het oude jaar heeft zijn einde gevonden, de klok heeft twaalf keer geslagen en het nieuwe jaar is verwelkomd. In 2024 zal Rederij Vooruit wederom paraat staan om je mee te nemen op een onvergetelijk avontuur op de Waddenzee en het IJsselmeer. Laat ons je meenemen op een reis door wat je kunt verwachten in dit sprankelende nieuwe zeiljaar.

De magie van zeilen op de Waddenzee

De Waddenzee, een UNESCO-werelderfgoed, is een gebied doordrenkt van geschiedenis, adembenemende natuurlijke schoonheid en de roep van avontuur. Voor Rederij Vooruit is de Waddenzee onze speeltuin, ons thuis, ons alles. In 2024 nodigen we je uit om met ons mee te zeilen op onze historische zeilschepen en de magie van dit unieke stukje Nederland te ervaren.

Of je nu een ervaren zeiler bent of nog nooit een voet op een zeilschip hebt gezet, onze zeiltochten zijn toegankelijk voor iedereen. Onze ervaren bemanning staat klaar om je de fijne kneepjes van het zeilen bij te brengen, of je kunt gewoon achterover leunen en genieten van de rit terwijl je wordt omringd door het schilderachtige landschap van de Waddenzee.

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar, namens Rederij Vooruit

IJsselmeer: Ontdek de Zuiderzee regio

Het IJsselmeer, ooit de Zuiderzee genoemd, biedt een heel andere zeilervaring. Hier kun je de kracht van de wind op het open water voelen terwijl je langs historische stadjes en schilderachtige dorpjes vaart. Het IJsselmeer is de perfecte bestemming voor zeilers die op zoek zijn naar een gevarieerd landschap en een rijke maritieme geschiedenis.

Onze arrangementen: Zeilen met Rederij Vooruit

Bij Rederij Vooruit hebben we een scala aan diensten en zeilarrangementen om aan al je zeilwensen te voldoen. Of je nu een dagtocht wilt maken, een weekend op het water wilt doorbrengen, of een volledige zeilvakantie wilt plannen, we hebben het juiste arrangement voor jou.

Onze schepen zijn perfect voor groepen, families, vrienden, bedrijfsuitjes en individuele avonturiers. We bieden niet alleen de mogelijkheid om te genieten van het zeilen zelf, maar ook van de culinaire hoogstandjes aan boord en de mogelijkheid om te overnachten op onze historische schepen.

Een duurzaam begin: Onze toewijding aan het milieu en veiligheid

In 2024 blijven we onze inzet voor duurzaamheid voortzetten. We begrijpen dat de schoonheid van de Waddenzee en het IJsselmeer behouden moet blijven voor toekomstige generaties, en we nemen onze verantwoordelijkheid serieus. Onze schepen zijn uitgerust met milieuvriendelijke motoren en we werken voortdurend aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Afgelopen jaar vervingen we nog de motoren in de Josina Elisabeth, Nauticlink schreef erover. En zo blijven we vergroenen.

Ook zijn we nog alerter op de veiligheid van onze schepen. Zo heeft elk schip, een keuringscertificaat, dat je hier op de website, op de scheepspagina’s kunt vinden. Transparant en open over onze inspanningen om jou een veilige, duurzame vaart te bieden!

Neem contact met ons op en zeil met ons mee in 2024

We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen in 2024 en je de schoonheid en opwinding van de Waddenzee en het IJsselmeer te laten ervaren. Neem contact met ons op om je zeilavontuur te plannen, en laten we samen het nieuwe jaar beginnen met de wind in onze zeilen en de belofte van avontuur op de horizon.

Rederij Vooruit staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis. Laten we samen het nieuwe zeiljaar vieren. We wensen iedereen gezondheid, voorspoed, gelukkig nieuwjaar met veel zeilplezier!