Stap aan boord bij Rederij Vooruit

Ervaar de passie voor zeilen en de adembenemende schoonheid van de Waddenzee met ons unieke aanbod van zeiltochten aan boord van de klassieke schepen van de Bruine Vloot. We beloven u een avontuur dat u voor altijd zal koesteren.

Onze schepen van de Bruine Vloot, trots onderdeel van de Nederlandse maritieme geschiedenis, bestaat uit prachtig onderhouden klassieke zeilschepen. Bij elk schip kunt u de meest recente keuring bekijken! Deze schepen waren ooit de werkpaarden van de Nederlandse wateren en nu varen ze vol trots als ambassadeurs van ons erfgoed. Een tocht op deze schepen is niet alleen een reis over de Waddenzee, maar ook een reis door de tijd.

Aan boord van onze schepen zal u de ruige elegantie van het verleden en de authentieke zeilervaring ervaren. Het ratelen van de kabels, het fluiten van de wind en het zachte kabbelende water creëren samen een harmonieus symfonie van geluiden die de essentie van het zeilen belichaamt. Bekijk hier eens een paar van onze schepen: Noordvaarder, de Emmalis en de Anna Catharina.

Onze ervaren schippers zullen u door het unieke natuurgebied dat de Waddenzee is leiden. Als de zeehonden en het tij meewerken, zult u ze zien rusten op de zandbanken, de vele vogelsoorten observeren die hun thuis in dit gebied hebben gemaakt, en misschien kunt u zelfs een glimp op vangen van de zeldzame bruinvis.

We bieden verschillende zeiltochten aan, van ontspannen dagtochten tot weekend zeilen of meerdaagse midweek zeiltocht. U kunt ervoor kiezen om actief deel te nemen aan het zeilen en de kneepjes van het vak te leren, of u kunt achterover leunen en genieten van de serene rust en de prachtige uitzichten.

Volledig verzorgde zeiltocht inclusief catering

Naast de zeilervaring bieden we ook heerlijke catering aan boord, met lokale producten die de smaak van de Waddenzee op uw bord brengen. Of het nu een stevige lunch, een gezellige barbecue bij zonsondergang of een selectie van verse zeevruchten is, we zorgen ervoor dat uw culinaire ervaring net zo memorabel is als het zeilen zelf. Hoe dat eruit ziet, kunnen we op maat en naar uw wensen invullen!

Aan boord met ervaren schipper en bemanning

Of u nu een doorgewinterde zeiler bent of nog nooit een voet op een schip hebt gezet, we verwelkomen u graag aan boord voor een onvergetelijk avontuur op de Waddenzee. Boek uw reis vandaag nog en maak deel uit van de rijke maritieme traditie van Nederland.

Welkom bij de Bruine Vloot – uw majestueuze vervoer naar het onvergetelijke zeilavontuur op de Waddenzee.

Maatwerk of zo instappen

Wilt u maatwerk? Een zeilavontuur volgens uw wensen? Zeilen met uw collega’s? Een trouwerij op het water? Of een schoolreisje Waddenzee?? Neem contact op, we nemen de uitgebreide mogelijkheden graag met u door.

Bent u op zoek naar een arrangement waar u zo in stapt? De perfecte uitbreiding van een zeilavontuur in de zomervakantie? Dat kan, bekijk hier onze zeilarrangementen!

Wat het ook wordt, we zijn u graag van dienst!

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle updates omtrent de meezeilreizen van Rederij Vooruit? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.