Wat zijn leuke personeelsuitjes?

Het uitzoeken van een geschikt personeelsuitje kan soms lastig zijn. Hoe zorgt u voor een activiteit die bij iedereen in de smaak valt? Er zijn meerdere factoren waar u rekening mee kunt houden. Denk hierbij aan het budget, de groepsgrootte en de interesses van het team. Wanneer het budget is bepaald kunt u activiteiten filteren en uw overgebleven opties doornemen. Daarnaast telt ook de groepsgrootte mee, kies voor een activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Tot slot zijn ook de interesses van het team een belangrijke factor. Wanneer de gekozen activiteit geschikt is voor het team zullen zij hier meer plezier in beleven en zal het ongetwijfeld een succesvol personeelsuitje worden. Waarmee het zorgt voor meer teambuilding en een mooie boost voor het samenwerken.

Personeelsuitje zeilen op de Waddenzee

Een personeelsuitje zeilen is de ideale activiteit voor een actief- en leuk personeelsuitje. Tijdens deze avontuurlijke activiteit leren u en uw collega’s alles over zeilen. In de natuur, met alle faciliteiten aan board voor een enerverende ervaring. Versterk uw band met uw collega’s en geniet van de heerlijk frisse zeelucht. Tijdens dit onvergetelijke personeelsuitje worden avontuur en ontspanning gecombineerd.

Naast het zeilen op de Waddenzee kunt u ervoor kiezen om ook andere activiteiten te plannen. U kunt het zeilen afwisselen met bijvoorbeeld een georganiseerde fietstocht, een uitleg door de Waddenvereniging over het wad bij eb en vloed of een bijzondere zeehondentocht. Blijft u liever aan boord? Al onze schepen zijn uitgerust met een goede keuken waar u zelf heerlijke maaltijden kunt maken. U kunt er ook voor kiezen de volledige catering te laten verzorgen. Van een simpele lunch tot een uitgebreide barbecue, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje zeilen een succes wordt.

Er is ook een combinatie mogelijk met het gezellige schippersrestaurant ‘de Admirael‘, waar presentaties en catering hand in hand gaan. Van wal, naar IJsselmeer of Waddenzee. Samen komen we tot een optimaal arrangement! Neem daarom nu contact op voor een mooi aanbod.

Personeelsuitje bij Rederij Vooruit

Voor een actief personeelsuitje, met flexibele mogelijkheden, bent u bij Rederij Vooruit aan het juiste adres. Door het uitgebreide aanbod vindt u altijd het geschikte personeelsuitje voor u. Combineer samenwerken met ontspanning en versterk de banden met uw collega’s tijdens dit onvergetelijke personeelsuitje op het water. Bekijk onze bedrijfsarrangementen en vind de ideale activiteit voor uw personeelsuitje.