Terwijl de eerste sneeuwvlokken neerdwarrelen, brengen ze niet alleen een wit winterwonderland met zich mee, maar ook wakkert het de in wintersportavonturen aan. Voor liefhebbers van georganiseerde wintersportreizen, voor alleengaanden en alleenstaanden, en voor jongeren, bieden onze zusterondernemingen, SingleSnow en SnowMania, een unieke kans om de pistes te verkennen. In deze blog brengen we je als zeilenthousiast graag het aanbod voor winters vermaak onder de aandacht. Szomers het water op, swinters het water op met Rederij Vooruit, SingleSnow en Snowmania!

Van water naar sneeuw: van zomer naar winter

Bij Rederij Vooruit zijn we gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke zeilervaringen, waarbij de vrijheid van de Waddenzee, het IJsselmeer en de eilanden centraal staat. Deze zelfde passie voor avontuur en ontdekking vind je terug bij onze zusteronderneming SingleSnow. Net zoals wij je uitnodigen om de golven te trotseren, nodigt SingleSnow en Snowmania je uit om je sporen achter te laten in de verse sneeuw van enkele van de mooiste wintersportgebieden. Ga mee en beleef ook in de winter een sportief avontuur, in de buitenlucht, in de mooiste omgeving!

Wintersport voor alleengaanden en alleenstaanden

SingleSnow is gespecialiseerd in wintersportreizen voor alleenstaanden en alleengaanden. Het is een samenkomst van gelijkgestemde avonturiers, die elkaar ontmoeten om samen de pistes te verkennen. Net zoals onze zeiltochten, bieden deze reizen een fantastische manier om nieuwe vrienden te maken, je passies te delen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Het is geen datingreis, maar we brengen je wel graag samen met andere gelijkgestemden. En als daar wat uit voort komt is het leuk, heb je gewoon een gezellig tijd met de andere deelnemers, ook helemaal goed.

Wintersport voor jongeren

Jongeren kunnen terecht bij SnowMania, het label voor de avontuurlijke jongeren, die met een fijne begeleiding gezamenlijk het avontuur aan gaan. Lekker de sneeuw in, in de mooiste wintersportgebieden van Europa. Er is een ruime keuze en de deelnemers hebben er net als jij veel zin in. Op en naast de piste, want de gekozen gebieden hebben ook leuke gelegenheden voor de after ski. Bekijk het aanbod voor jongeren wintersport reizen en ga ook mee deze winter! De sneeuw valt al in grote hoeveelheden!

De gezelligste wintersportreizen

 

Van golven naar frozen water: Een natuurlijke overgang

De overstap van zeilen naar skiën of snowboarden is verrassend natuurlijk. Beide activiteiten vereisen een liefde voor de natuur, een avontuurlijke geest, en een zekere mate van durf. Of je nu de golven van de Waddenzee bezeilt of de hellingen van besneeuwde bergen afstuurt, de kern van de ervaring blijft hetzelfde: de vrijheid en de opwinding van het ontdekken van nieuwe horizonten.

Waarom Kiezen voor SingleSnow en Snowmania?

  • Gezelschap: Reizen met andere singles betekent dat je altijd gezelschap hebt, zowel op de pistes als tijdens de après-ski.
  • Gepersonaliseerde Ervaringen: De ervaren begeleiding kijkt naar iedereen om, iedereen betrokken zodat je altijd een groep zit die bij je past.
  • Unieke Locaties: Van Frankrijk tot Oostenrijk, SingleSnow en Snowmania kiezen de beste locaties uit voor een onvergetelijke wintersportervaring.

 

De mooiste wintersportgebieden

 

Team Rederij Vooruit; avontuur voor elk seizoen

Voor degenen die genoten hebben van onze zeilarrangementen en klaar zijn voor een nieuw soort avontuur, zijn SingleSnow en Snowmania de perfecte keuze. Net zoals wij, streven SingleSnow en Snowmania ernaar om je een veilige, plezierige en memorabele ervaring te bieden.

Conclusie: Een wereld vol sportief vermaak

Of het hier in Nederland nou blijft sneeuwen of niet, we nodigen je van harte uit om deze winter met ons van de wintersport te genieten. Of je nu kiest voor de dynamiek van de zeiltochten van Rederij Vooruit of de adrenaline van de wintersportvakanties bij SingleSnow en SnowMania, er wacht je een wereld vol avonturen. Ben je klaar om je hart te volgen naar de sneeuw? Bezoek SingleSnow’s en SnowMania’s website om meer te ontdekken over deze fijne wintersportreizen en schrijf je in voor jouw volgende avontuur!

Blijf je lekker in Nederland? Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor een bijzondere Oud en Nieuw viering.