Leuke activiteiten tijdens weekendje weg

Wat is er fijner dan een heerlijk weekendje weg? Tijdens uw minivakantie zijn er talloze activiteiten waaruit te kiezen valt. Een weekendje zeilen is hiervoor de ideale bezigheid. Geniet van de heerlijk frisse zeelucht tijdens een prachtige zeiltocht en ontdek de Waddenzee en het IJsselmeer. U bent tijdens een weekend weg met familie of een weekend weg met vrienden van harte welkom op onze unieke vakantiehuizen. Samen met de schipper en de bemanning maakt u van deze prachtige zeiltochten een onvergetelijke vakantie.

Meer dan zeilen in een weekendje weg

Een weekendje zeilen in Friesland doet u bij Rederij Vooruit. Met keuze uit meer dan 40 authentieke schepen vindt u altijd een schip wat bij u past. U kunt kiezen tussen verschillende zeilarrangementen voor een weekend weg. Tijdens Short weekend zeilen beleeft u een zeiltocht van een dag lang. Tijdens deze tocht geniet u van het prachtige uitzicht en heeft u de mogelijkheid zeehonden te spotten.

Kunt u niet wachten? Tijdens Weekend Royale bent u vanaf 17:00 uur al welkom aan boord. Deze tocht duurt tot zondag 17:00 uur waarbij verschillende eilanden zullen worden bezocht. Een volledig weekend zeilen dus! Ook tijdens het Zeilweekend kunt u genieten van een actief weekend vol zeilen. Vanaf 20:00 uur kunt u met ons schip mee. Daarnaast kunt u op verschillende havens aan- of van boord stappen. De schepen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten en staan gegarandeerd voor een lekker weekendje ertussenuit.

Weekendje weg zeilen, fietsen, Friesland


Weekendje weg zeilen, fietsen, Friesland

 

Een zeilweekend geeft altijd veel meer actie dan alleen het zeilen. Het vertrek en aanmeren in de haven, zonnebaden op het dek, vermaak in de kajuit, wadlopen. Er komt zo veel samen! Echt iets om eens te doen.

Maak kennis met Rederij Vooruit

Bij Rederij Vooruit beleeft u de leukste weekendjes weg in Friesland. Zeilen is de ideale activiteit tijdens een weekend weg, zowel met vrienden als familie. Bent u graag actief bezig en wilt u genieten van de buitenlucht? Boek dan nu uw zeilweekend bij de grootste rederij van Noord-Nederland. Wilt u graag meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.