Komend weekend staat een prachtig zeilweekend op de agenda. Zeil mee met de Josina Elisabeth en geniet van alles dat de Waddenzee te bieden heeft. Er is prachtig zeilweer voorspeld met een kleine 4 beaufort kun je volop van het zeilen genieten dit weekend. Bekijk het Zeilweekend arrangement en beslis nu, om die laatste plek aan boord te bemachtingen.

Schrijf je nu in en ontvang maar liefst 50,- Euro korting als Last Minute bonus. Deze aanbieding is geldig tot de start van het zeilweekend, dus als je er zeker van wilt zijn dat je mee kunt, kun je je het beste gelijk inschrijven!

last minute zeilweekend

 

Is een midweek meer iets voor jou? Dan tref je het. Ook voor het eilandhoppen arrangement dat na komend weekend op de agenda staat, kun je nu profiteren van een fijne lastminute aanbieding. Ga mee voor maar liefst 5 dagen. Zeil over de Waddenzee en bekijk de mooiste Waddeneilanden. Het komt maar zelden voor dat het populaire Eilandhoppen arrangement zo kort voor aanvang nog plek heeft. En jij kunt daarvan profiteren, je krijgt maar liefts 75,- euro korting op dit zeilspektakel. Mis ‘m niet en schrijf je nu in! Ook deze korting geld tot aanvang van het arrangement!

 

Komt het je op deze korte termijn net niet uit? Niet getreurd ook voor later in oktober en november hebben we nog mooie zeilarrangementen voor je klaar staan. Bekijk ze hier.