Onze schepen zijn ideaal voor een dag vergaderen en beloven u een effectieve sessie met een fantastisch uitzicht tijdens de pauzes.

Het lichte dagverblijf zorgt voor een vrij gevoel en het authentieke interieur draagt bij aan een ongedwongen sfeer. Bied uw personeel een unieke werkomgeving!

Faciliteiten

De nodige audiovisuele middelen en een beamer zijn bij binnenkomst klaar voor gebruik. In de grote zaal benedendeks staan de tafels en stoelen in de vooraf afgesproken gewenste opstelling, zodat u direct van start kunt gaan.
Thermoskannen gevuld met verse koffie en thee hebben we alvast voor u binnen handbereik gezet en tijdens de meeting staan er bovendien kannen water op tafel. U hoeft zich op de dag zelf nergens zorgen over te maken, enkel aan te schuiven en te focussen op de vergadering.

Borrel aan boord

Ook wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een borrel met zakenrelaties is een zeilschip het overwegen waard.
U kunt ervoor kiezen enkel het schip te huren en uw borrel verder helemaal zelf te organiseren. Elke boot beschikt namelijk over een goed uitgeruste kombuis, waar u onder andere een gasfornuis, een koelkast, allerhande kookbenodigdheden en servies vindt.
Een andere optie is om Rederij Vooruit de catering te laten verzorgen.
Of dit nu een ronde luxe hapjes en drankjes betreft of een uitgebreid buffet, samen komen we altijd tot een passend arrangement.
Tevens zetten wij met plezier een biertap aan boord, fusten bier bestelt u eenvoudig vooraf.

Busvervoer

Graag regelen wij het vervoer voor uw groep en zorgen we dat u per KEURMERK-bus wordt gehaald en gebracht naar de afgesproken haven.
Vraagt u voor de mogelijkheden tot busvervoer gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke arrangementen?
Neemt u dan contact met ons op, wij denken altijd met u mee.