Kombuis

Elk schip beschikt benedendeks over een volledig ingerichte keuken, waar u tijdens of na het zeilen zelf uw maaltijden bereidt. In de kombuis bent u van alle gemakken voorzien en kunt u gebruik maken van onder andere een gasfornuis, een oven, een koelkast, diverse kookbenodigdheden en servies.

Op de individuele pagina’s van de schepen vindt u per schip een uitgebreide beschrijving van wat er in de kombuis aanwezig is.

Biertap

Voor € 30,00 huurt u een mobiele tapinstallatie en tapt u op elk gewenst moment een lekker koud biertje.
Een vat bier van 30 liter kost € 100,00, echter bij afname van bier brengen wij geen huur voor tap en bijhorende CO2 in rekening.
Wanneer u de gevraagde hoeveelheid minimaal een week van tevoren aan ons doorgeeft, zorgen wij dat deze voor afvaart op het schip wordt gezet.

Restaurant de Admirael

Speciaal voor gasten van Rederij Vooruit opent gourmet- en fondue restaurant De Admirael in Harlingen op aanvraag de deuren.
Hier geniet u met uw groep in nautische sferen van een traditionele kaasfondue, pannenkoeken bakken of gezellig gourmetten.

Bekijk onze menukaart en boek een plek in ons restaurant!

Meer informatie

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen, wij denken altijd met u mee.