Kombuis

Elk schip beschikt benedendeks over een volledig ingerichte keuken, waar u tijdens of na het zeilen zelf uw maaltijden bereidt. In de kombuis bent u van alle gemakken voorzien en kunt u gebruik maken van onder andere een gasfornuis, een oven, een koelkast, diverse kookbenodigdheden en servies.

Op de individuele pagina’s van de schepen vindt u per schip een uitgebreide beschrijving van wat er in de kombuis aanwezig is.

Biertap

Voor € 35,00 huurt u een mobiele tapinstallatie en tapt u op elk gewenst moment een lekker koud biertje.
Een vat bier van 20 liter kost € 65,00 en een fust van 30 liter neemt u af voor € 100,00, echter bij afname van bier brengen wij geen huur voor tap en bijhorende CO2 in rekening.
Wanneer u de gevraagde hoeveelheid minimaal een week van tevoren aan ons doorgeeft, zorgen wij dat deze voor afvaart op het schip wordt gezet.
Staat er een tap aan boord, dan neemt u bier af bij de schipper.
Een fust bier van 20 liter kost dan € 85,00.

Restaurant de Admirael

Speciaal voor gasten van Rederij Vooruit opent gourmet- en fondue restaurant De Admirael in Harlingen op aanvraag de deuren.
Hier geniet u met uw groep in nautische sferen van een traditionele kaasfondue, pannenkoeken bakken of gezellig gourmetten.

Bekijk onze menukaart en boek een plek in ons restaurant!

Meer informatie

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent catering en eventuele dieetwensen, wij denken altijd met u mee.