Bij Rederij Vooruit bepaalt u altijd zelf de route en de invulling van uw zeiltocht of zeilvakantie, de schipper tipt u graag de mooiste plekken en leukste bezienswaardigheden van de Waddenzee en het IJsselmeer.

Onze aanrader tijdens een zomervakantie op de Waddenzee is een bezoek aan de Waddeneilanden.
Maak een lange strandwandeling langs de zee op Vlieland, beklim vuurtoren Brandaris op Ameland of zet de bloemetjes buiten op Terschelling!

Slapen op een schip

Geheel in stijl overnacht u tijdens een zeilvakantie aan boord van authentiek zeilschip. Wij bieden slaapaccommodatie aan allerhande gezelschappen, variërend van 12 tot 37 personen.
Alle scheepshutten beschikken over comfortabele bedden, een wastafel met stromend water, CV, 220V, een leeslampje en bergruimte onder de bedden.
Tevens is ieder schip voorzien van sanitaire voorzieningen, u bent voor het gebruik van douche en toilet niet afhankelijk van een haven.

Catering

Benedendeks zijn onze schepen ingericht met een goed uitgeruste keuken, waar u in alle comfort uw eigen ontbijt, lunch, snacks en diner bereidt.
Heeft u echter geen zin om zelf in de kombuis te staan, dan nemen wij de catering met plezier van u over.
Of het nu een ontvangst met koffie en thee betreft of een gezellige barbecue aan boord, wij denken graag met u mee!
Ook een leuke optie is om uw zeilvakantie aan te vangen of af te sluiten met een gezellig diner in ons fondue- en gourmetrestaurant De Admirael in Harlingen.

Uiteraard houden wij rekening met eventuele dieetwensen, graag bespreken wij met u de mogelijkheden!

Meer informatie

Zin in een zeilvakantie op de Waddenzee en het IJsselmeer?
Neem voor het boeken van een schip gerust contact met ons op, wij helpen u altijd met het samenstellen van de perfecte zeilvakantie.