Zeilen in nationaal park Lauwersmeer

Op de grens van Friesland en Groningen ligt het Nationaal Park Lauwersmeer. Deze is in 1969 ontstaan toen de Lauwerszee met het oog op veiligheid en overstromingen werd afgesloten. De afsluiting van de zee veranderde het natuurbeeld en trok daarmee vele soorten vogels naar het gebied, zoals bijvoorbeeld brandganzen en de zeearend. Dit maakt het Lauwersmeer een onweerstaanbare wildernis voor vogelspotters. Het is ook een fantastische omgeving voor uw volgende zeilvakantie.

Zeilboot huren voor het Lauwersmeer

Rederij Vooruit heeft het ruimste aanbod traditionele zeilschepen in haar vloot. Klaar om u een fantastische zeilervaring te brengen op en in de omgeving van het Lauwersmeer. Onze ervaring biedt meer dan de verhuur van de zeilboot, we kunnen u ook faciliteren met catering, bemanning en de beste schippers van Nederland.

Bent u van plan een familiedag of een uitstapje met vrienden te maken? Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren?

Dan bent u bij Rederij Vooruit aan het juiste adres. U bepaalt zelf welke boot u wilt huren en onder welke voorwaarden, wij regelen de rest voor u. Ga lekker onderuit zitten, relax en vaar de vrijheid tegemoet. Stap aan boord bij de bruine vloot.

Meer informatie

Bent u eruit? Of nog niet helemaal? Heeft u nog wat informatie nodig? Neem dan nu contact op, we helpen u graag om de perfecte zeilboot voor uw avontuur op het Lauwersmeer te regelen. Ook voor de Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer bent u bij ons aan het juiste adres.