Nieuwe Maen

Over de Nieuwe Maen

De Nieuwe Maen is een schitterende klipper uit 1891.

Schipster Gaby heet u graag welkom aan boord, en neemt u mee naar de mooiste plekjes van het IJsselmeer en de Waddenzee.
Zeilen op de Nieuwe Maen is samenwerken met respect voor elkaars mening en samen het beste uit jezelf halen. Ook milieubewust en duurzaam ondernemen staat bij Gaby hoog in het vaandel. Daardoor heerst een prettige sfeer aan boord die de basis is voor een fantastische zeilvakantie.

Genieten van rust, golven en wind?
Breek even los van de alledaagse sleur en boek de Nieuwe Maen bij Rederij Vooruit.

Aan boord van de Nieuwe Maen

Op het ruime dek geniet u van de zilte lucht, of kunt u zelfs een handje helpen met het hijsen van de zeilen.
Wilt u weten hoe men op een schip navigeert? Ook op het achterdek bent u van harte welkom en beantwoord Gaby graag uw vragen.
Het schip heeft brede gangboorden en een hoge reling, die extra veiligheid aan dek bieden.

Benedendeks vindt u het knusse dagverblijf met een gezellige zithoek en een houtkachel. Het dagverblijf is van alle gemakken voorzien en ingericht met een flatscreen televisie, een radio-cd speler, een flatscreen, een uitgebreide boordbibliotheek en een kist vol spelletjes. Op koudere dagen kunt u de CV aanzetten voor een aangename temperatuur benedendeks.

In de kombuis kunt u gebruik maken van een 6-pitsgasfornuis, een grote oven, een koelkast, een vriezer, een koffiezetapparaat en alle benodigde keukenattributen zoals pannen en bestek.

Alle hutten zijn voorzien van wastafels met warm en koud stromend water, CV, en een leeslampje.
Bergruimte is echter beperkt, dus aangeraden wordt uw spullen in een tas in plaats van een koffer mee te nemen.
De comfortabele bedden zijn met een matraslengte van 2 meter ook voor langere personen geschikt. Alle bedden zijn opgemaakt met een laken, een kussen, en een kussensloop. U dient enkel zelf een slaapzak mee te nemen.

Bijzonderheden

De thuishaven van de Nieuwe Maen is Lelystad.

Foto’s

Meer foto’s

Weekend € 2.205,00
Kort weekend € 2.000,00
Dagtocht € 1.200,00
Midweek € 2.785,00
Week € 4.270,00
3 feestdagen € 2.920,00
4 feestdagen € 3.270,00

Boek nu Informatie aanvragen

Eigenschappen Nieuwe Maen

Beoordeling
Type schip Klipper
Capaciteit 30 personen (bij een dagtocht)
18 slaapplaatsen
Lengte 26,00 meter
Breedte 5,00 meter
Zeiloppervlakte 280,00 m²
Accommodaties , , , ,
Accessoires , , , , , , , , , , , ,

Nieuwe Maen onderweg

Nieuwe Maen in beeld

Extra informatie over de Nieuwe Maen

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland en is vernoemd na de geestelijke vader van de Zuiderzeewerken, Cornelis Lely. Het ligt centraal aan het IJsselmeer en Markermeer wat veel mogelijkheden biedt om een heerlijke zeiltocht te beleven. De haven Lelystad (Bataviahaven) De haven biedt zeer goede faciliteiten en is perfect te bereiken over zowel water als over de weg of met openbaar vervoer. Slechts 5 minuten van de snelweg A6 en slechts 120 km vanaf de grensovergang Arnhem. Bataviahaven beschikt over een bewaakt parkeerterrein waar u uw auto lang en veilig kunt parkeren tegen een laag tarief (€ 3,50 per dag). De plaats Lelystad Lelystad ligt zowel aan het IJsselmeer als het Markermeer, dicht bij de Houtribdijk die de wateren van elkaar scheidt. Lelystad is geen oude stad. Pas in de jaren zestig is het winkelcentrum, Lelycentre, gebouwd dat het oude centrum is. Hier en in de diverse andere winkelcentra, zoals bijvoorbeeld Batavia Stad,…

Lees verder →

Bel ons

Tel: 088 – 7333 745
Fax: 0517 - 430 299