Kaat Mossel

Over de Kaat Mossel

De Kaat Mossel is in 1905 als tweemaster gebouwd.
Jaren later is ze van haar sfeervolle en gezellige inrichting voorzien, en zorgt ze ervoor dat u zich snel thuis zult voelen aan boord.

Van hieruit kunt u uitstekend prachtige oude havenstadjes aanzeilen, maar ook de Friese binnenwateren, Overijssel en het Wad met haar prachtige eilanden zijn bereikbaar.

Actief mee helpen de zeilen te hijsen, knopen te leggen en zelf achter het roer staan?
Schipster Sjak heet u van harte welkom op deze prachtige zeilklipper voor een onvergetelijke nautische ervaring, een heerlijke zeiltocht en mooie verhalen.

De Kaat Mossel is een rank schip en daardoor in staat hoge snelheden te bereiken.
Geniet van sportief bezig zijn, van de wind door uw haren en het kabbelende water om u heen.

Aan boord van de Kaat Mossel

Aan dek is het pas echt goed toeven.
Hier kunt u heerlijk in de zon liggen en simpelweg genieten van het zeilen.
Onder dek bevindt zich het huiselijke dagverblijf van waaruit u vrij zicht naar buiten heeft. U kunt hier gebruik maken van een geluidsinstallatie, een projectiescherm, de uitgebreide boordbibliotheek, spelletjes, een gitaar en op minder warme dagen zorgt de CV voor aangename warmte op het schip.

De Kaat Mossel biedt slaapplaats aan 20 personen.
De indeling bestaat uit 5 tweepersoonskamers, 2 driepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer.
Alle kamers zijn voorzien van een wastafel met stromend water, CV, een leeslampje en voldoende bergruimte voor uw persoonlijke spullen.

In de scheepskeuken vindt u alle benodigdheden om in alle comfort uw eigen maaltijden te bereiden. De keuken is uitgerust met een royaal gasfornuis, een oven, een koelkast, een vriezer en alle benodigde keukenattributen. Ook is er een barbecue aanwezig.

Bijzonderheden

De thuishaven van de Kaat Mossel is Lelystad.

Grappig weetje: de naam van de bijboot is Kate Moss.

Foto’s

Meer foto’s

Weekend € 2.600,00
Kort weekend € 1.850,00
Dagtocht € 1.350,00
Midweek € 2.950,00
Week € 4.800,00
3 feestdagen € 3.480,00
4 feestdagen € 4.360,00

Boek nu Informatie aanvragen

Eigenschappen Kaat Mossel

Beoordeling
Type schip Klipper
Capaciteit 29 personen (bij een dagtocht)
20 slaapplaatsen
Lengte 28,00 meter
Breedte 5,40 meter
Zeiloppervlakte 260,00 m²
Accommodaties , ,
Accessoires , , , , , , , ,

Kaat Mossel onderweg

Kaat Mossel in beeld

Extra informatie over de Kaat Mossel

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland en is vernoemd na de geestelijke vader van de Zuiderzeewerken, Cornelis Lely. Het ligt centraal aan het IJsselmeer en Markermeer wat veel mogelijkheden biedt om een heerlijke zeiltocht te beleven. De haven Lelystad (Bataviahaven) De haven biedt zeer goede faciliteiten en is perfect te bereiken over zowel water als over de weg of met openbaar vervoer. Slechts 5 minuten van de snelweg A6 en slechts 120 km vanaf de grensovergang Arnhem. Bataviahaven beschikt over een bewaakt parkeerterrein waar u uw auto lang en veilig kunt parkeren tegen een laag tarief (€ 3,50 per dag). De plaats Lelystad Lelystad ligt zowel aan het IJsselmeer als het Markermeer, dicht bij de Houtribdijk die de wateren van elkaar scheidt. Lelystad is geen oude stad. Pas in de jaren zestig is het winkelcentrum, Lelycentre, gebouwd dat het oude centrum is. Hier en in de diverse andere winkelcentra, zoals bijvoorbeeld Batavia Stad,…

Lees verder →

Bel ons

Tel: 088 – 7333 745
Fax: 0517 - 430 299