Tijdens een dagtocht neemt dit prachtige, authentieke zeilschip 25 gasten mee aan boord en bij meerdaagse zeiltochten biedt ze slaapaccommodatie aan 18 personen.
Opmerkelijk is de zeer geringe diepgang van het schip, dit maakt het mogelijk om op plaatsen te komen waar veel andere schepen niet kunnen varen.

Over de Marinde

Ideaal wanneer u graag buiten de standaard routes om wilt zeilen!

Ging zij eerder door het leven onder de naam Vriendschap, doopten de huidige eigenaren het schip in 2019 om tot Marinde.
Schipper Jeroen de Vaan laat u Nederland op haar mooist beleven en zeilt met pure passie over Werelderfgoed Waddenzee en het IJsselmeer.


marinde

Aan boord van de Marinde

Bovendeks kunt u met uw zeilgezelschap heerlijk genieten van zon, zee en zilte lucht. Laat de schoonheid van de Waddenzee en het IJsselmeer langs u heen gaan, terwijl u mijmerend over de glinsterende golven tuurt.

In het knusse gastenverblijf beschikt u over een radio en een cd-speler. Daarnaast is de woonkamer sfeervol ingericht met comfortabele houten zitplaatsen en tafels. Op gure dagen zorgt de CV voor een aangename temperatuur in het vertrek, waardoor er ook tijdens de herfst en winter prima met de Marinde kan worden gevaren.

In de keuken bereidt u tijdens de zeiltocht in alle comfort uw eigen snacks en maaltijden. U kunt hier gebruik maken van gaspitten, een oven, twee koelkasten, een spoelbak en alle benodigde keukenattributen.

De scheepscabines zijn voorzien van een kleine wastafel met warm en koud stromend water, CV, een leeslampje en bergruimte voor uw persoonlijke spullen. Aan boord bevinden zich tevens matrassen, matrasovertrekken, kussens, en kussenslopen. U dient enkel zelf een slaapzak mee te nemen of huurt deze bij de rederij voor € 15,00 per stuk.

Het schip beschikt over 1 douche en 2 toiletten, voor sanitaire voorzieningen hoeft u niet van boord te gaan.

Bijzonderheden

  • thuishaven Harlingen
  • de crew spreekt Duits, Engels en Nederlands