In samenwerking met evenementenbureau Friesland Beweegt, hebben wij een aantal sportieve arrangementen samengesteld. Zowel wandelend als op de fiets ontdekt u de Nederlandse Waddeneilanden en daarbij de prachtige natuur.
Onze zeilschepen Anna Catharina, Antonia, Averechts, Margot, Mermaid en Noordvaarder varen van het ene punt naar het andere, om u later die dag weer op te halen.

Diverse arrangementen

Rederij Vooruit biedt een ruime keus aan verschillende zeilarrangementen.
Wat dacht u van een all-inclusive Paas-weekend op een van onze schepen?
Of een geheel verzorgde familie-zeiltocht over de Waddenzee met de prachtige Manna?

De wandelaars onder ons kunnen een actief wandelweekend voor de Berenloop op Terschelling boeken.
En speciaal voor de liefhebbers van cultuur en muziek, hebben wij bijzondere arrangementen samengesteld voor OerolInto The Great Wide Open en de Horizontoer.

Meezeilen tijdens een zeilrace

Onze schepen doen graag mee aan zeilwedstrijden, zoals bijvoorbeeld de befaamde Brandarisrace, de Klipperrace en de Pieperrace.
Tijdens de race is het voor iedereen de handen uit de mouwen en helpt u de schipper het schip over de eindstreep te zeilen.
Ervaring is overigens niet nodig wanneer u deel wilt nemen aan een wedstrijd, de schipper leert u graag alle kneepjes van het vak zodat u bij allerlei zeilhandelingen kunt helpen.

Voel de spanning voor de start.
Zie hoe de zeilen worden gehesen.
Proef de pure adrenaline aan het begin van de race.
En deel naderhand mee in de vreugde van het behalen van de finish en het daarbij behorende eindfeest.

Stap aan boord, word deel van de bemanning en ervaar hoe het is een echte zeilrace te varen!

Voor elk arrangement het juiste schip

Rederij Vooruit heeft voor elke gelegenheid het juiste schip.
Veel van onze arrangementen zijn op een schip naar keuze te boeken en in overleg zijn aanpassingen of speciale wensen altijd mogelijk.

Op onze kleinste schepen stappen tijdens een dagtocht 14 gasten aan boord. De grootste schepen van de vloot hebben ruimte voor maar liefst 60 personen.
Tevens is het op de meeste schepen mogelijk aan boord te overnachten, wij bieden comfortabele slaapaccommodatie aan gezelschappen van 12 tot 37 personen.

Of u nu een familiedag of een bedrijfsuitje in de planning heeft, wij denken graag met u mee en beloven u een onvergetelijke zeiltocht over de Waddenzee of het IJsselmeer.