Faciliteiten aan boord

Onze schepen zijn qua inrichting en afwerking prima geschikt voor een dag vergaderen en beloven u daarom een effectieve sessie met een fantastisch uitzicht tijdens de pauzes. Het sfeervolle interieur, de enthousiaste bemanning; alles en iedereen werkt mee om u en uw gasten in een goede stemming te brengen!

De nodige audiovisuele middelen en een beamer staan al voor u klaar.
In de grote zaal benedendeks staan de tafels en stoelen in de vooraf afgesproken gewenste opstelling. Thermoskannen gevuld met verse koffie en thee hebben we alvast voor u binnen handbereik gezet en tijdens de meeting staan er bovendien kannen water op tafel.
U hoeft zich op de dag zelf nergens zorgen over te maken, enkel aan te schuiven en te focussen op de vergadering.

Catering

Wat catering betreft is er veel mogelijk. Of u nu denkt aan een simpele lunch, een rondje luxe borrelhapjes of zelfs een uitgebreid buffet aan boord.

Tevens is het mogelijk uw vergadering af te sluiten met een diner in restaurant De Admirael in Harlingen. Speciaal voor haar gasten opent Rederij Vooruit bovendien de deuren van haar gezellige fondue- en gourmetrestaurant en geniet u in een nautische sfeer van verschillende gourmetarrangementen.

Afvaarthavens in Friesland

Onze grootste thuishaven is Harlingen, maar in overleg is het ook mogelijk vanaf andere havens uit te varen, zoals bijvoorbeeld Grou, De Galamadammen, Enkhuizen en Zoutkamp.
Wij informeren u graag!

Meer informatie

Wilt u een passende offerte ontvangen voor vergaderen in Friesland?
Neemt u dan gerust contact met ons op.