Tijdens onze zeilvakanties houden wij natuurlijk rekening met de gestelde richtlijnen en voorwaarden van het RIVM.
Het is daarom niet toegestaan om met een grote groep aan boord te komen, maar zolang uw gezelschap één huishouden vormt mag u gewoon de zeilen hijsen!

Veilig vakantie vieren

Aan boord zorgen wij ervoor dat u voldoende ruimte heeft om volgens de huidige maatregelen van uw vakantie te genieten.
Wanneer u uw gezelschap beperkt tot een minimale grootte, is er bijvoorbeeld een aparte scheepshut beschikbaar voor elk gezinslid en hoeven de kamers niet te worden gedeeld.
Daarnaast huurt u met een schip een accommodatie die zich in alle gevallen kan afschermen van contact met andere personen en groepen; afgemeerd in de haven kan er niet zomaar iemand aan boord komen en u bevindt zich altijd op een veilige afstand van onbekenden.

Kosten

Normaliter zijn de kosten voor een zeilvakantie afhankelijk van het schip dat u kiest.
Omdat het dit jaar echter een uitzonderlijke situatie betreft, zijn onze zeiltochten en daarmee de kosten volledig in overleg. Bij zeiltochten t/m 30 augustus 2020 berekenen wij daarom enkel 60% van de huurprijs voor een stilliggend schip inclusief een retour overtocht en 90% van de huurprijs voor een vakantie waarbij elke dag wordt gezeild.
Wij denken flexibel met u mee bij het plannen van uw vakantie en voorzien u graag van een passende offerte.

Meer informatie

Natuurlijk begrijpen wij dat u mogelijk vragen heeft over zeilen in deze ongebruikelijk tijd, op onze speciale informatiepagina over het Coronavirus hebben wij een groot aantal antwoorden voor u op een rij gezet.
Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan voor u klaar!