Boek een meezeilreis bij Rederij Vooruit

Onze meezeilreizen zijn populair, we breiden ons aanbod dan ook graag voor u uit!
Een leuke tip voor bierliefhebbers?
De verzorgde dagtocht zeilen in samenwerking met Het Brouwdok, inclusief rondleiding door de brouwerij, bierproeverij en een uitgebreide lunch!

Programma Brouwdok dagtocht

Om 10:00 uur staat in havenbrouwerij Het Brouwdok de koffie klaar en volgt een rondleiding door de brouwerij. Hierbij schenken de brouwers een vers proefglas speciaalbier, rechtstreeks uit de tank getapt.
Op loopafstand ligt het schip Alida afgemeerd en na de laatste teug is het tijd om de trossen los te gooien. Buiten de haven hijsen we samen de zeilen voor een actieve tocht naar de zeehondenbank bij Terschelling. De schipper zal proberen zo dicht mogelijk langs deze Waddenbewoners te varen, een prachtige ervaring!

Gedurende de zeiltrip maakt u op speelse wijze kennis met diverse biersoorten. Onze bierspecialist vertelt u alles over het brouwproces, de ingrediënten en laat u verschillende smaakprofielen proeven. Onderweg zetten wij een uitgebreid lunchbuffet op tafel en proosten we met het bijzondere biertje Red De Vloot; exclusief door Het Brouwdok gebrouwen als sponsoractie voor het behoud van de bruine vloot.

Rond 17:00 uur leggen we weer aan bij de brouwerij en is gelegenheid om in het proeflokaal nog een van de vele speciaalbieren van Het Brouwdok te proeven.

Meer informatie over onze dagtochten

Wilt u dit zeilarrangement boeken of heeft u nog een vraag?
Neemt u dan gerust contact met ons op!