Kombuis

Aan boord vindt u een volledig ingerichte keuken, waar u tijdens of na het zeilen zelf uw maaltijden bereidt. In de kombuis kunt u onder andere gebruik maken van een gasfornuis, een oven, een koelkast, diverse kookbenodigdheden en servies.

Op de individuele pagina’s van de schepen vindt u per schip een uitgebreide beschrijving van wat er in de kombuis aanwezig is.

Barbecue aan boord

Een echte aanrader is onze barbecue aan dek!
Op de dag van afvaart brengen wij de door u bestelde barbecuepakketten aan boord. Het vlees en alle bijgerechten worden in speciale koelboxen geleverd, zo kunt u de barbecue op elk gewenst tijdstip ontsteken.

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod aan barbecuepakketten.

Biertap aan boord

Bij een barbecue hoort een lekker koel biertje en wanneer een schip niet standaard over een biertap beschikt, zetten wij een mobiele tapinstallatie voor u aan boord.
De kosten van een biertap bedragen € 30,00 en fusten bier bestelt u eenvoudig voor € 100,00 per 30 liter.

All-inclusive arrangementen

Wie optimaal van het zeilen wil genieten, staat natuurlijk liever niet in de scheepskeuken.
Daarom biedt Rederij Vooruit u een ruime keus aan heerlijke arrangementen, variërend van een simpele lunch tot zelfs een uitgebreid buffet.
Deze arrangementen zijn tevens op maat te maken en ideaal voor een familiedag, een groepsreis of een bedrijfsuitje.

Restaurant de Admirael

Speciaal voor haar gasten opent Rederij Vooruit graag de deuren van fondue- en gourmetrestaurant De Admirael in Harlingen.
De Admirael is een gelegenheidsrestaurant, waar u voor of na uw zeiltocht aan kunt schuiven voor een heerlijke kaasfondue, een gourmetdiner of pannenkoekenparty.
Gelegen op loopafstand van de haven, biedt ons restaurant naast een gezellige ambiance ruim voldoende plaats voor grote groepen.

Meer informatie

Neemt u voor vragen of meer informatie gerust contact met ons.
Ook wanneer u speciale wensen heeft, denken wij graag met u mee.