Teambuilding op het water

Zeilen tijdens uw bedrijfsuitje is niet alleen erg gezellig en ontspannen, u werkt tevens aan het teamgevoel. Door samen de zeilen te hijsen, wordt de band tussen uw werknemers spelenderwijs versterkt en leren zij elkaar van een informelere kant kennen.
Na afloop van uw bedrijfsuitje zult u merken dat de onderlinge communicatie is verbeterd en dat er een sterker teamgevoel heerst.

Organiseer een zeilwedstrijd

Bestaat uw groep uit 20 personen of meer, dan is een vaarwedstrijd op de Waddenzee ook een leuke toevoeging aan de dag!
Na een korte uitleg varen we met twee schepen naar het startpunt. Met hulp van de schipper en zijn bemanning wordt er van de teams verwacht het schip door pure samenwerking over de eindstreep te zeilen. Duidelijke communicatie en constant overleg is daarbij van noodzakelijk belang.
Wat is de meest efficiënte manier van samenwerken?
Welk team wint de spannende strijd?

Catering aan boord

Elk schip beschikt over een goed uitgeruste keuken, waar u in alle comfort uw eigen snacks en maaltijden bereidt. Heeft u echter geen zin om zelf achter het fornuis te staan, dan verzorgen wij met plezier de catering voor u!
Of u hierbij nu denkt aan een simpele lunch of een uitgebreide barbecue aan boord, wij denken graag met u mee.

Ook kunt u er voor kiezen aan te schuiven bij een gezellig diner in fondue- en gourmetrestaurant De Admirael.
Speciaal voor haar gasten opent Rederij Vooruit de deuren van haar eigen restaurant in Harlingen en geniet u van bijvoorbeeld een heerlijke kaasfondue of zelfs een pannenkoek-party aan tafel.

Meer informatie

Een bedrijfsuitje in Friesland organiseren?
Neemt u gerust contact met ons op, wij denken altijd mee!