Locatie voor uw bedrijfsfeest

Het aanbod aan schepen bij Rederij Vooruit is zeer groot.
Wij bieden al een schip vanaf 10 personen, maar ook gezelschappen tot wel 60 gasten kunnen bij ons terecht.

Onze thuishaven in Friesland is Harlingen. Hier ligt het grootste gedeelte van onze vloot en stapt u aan boord voor een fantastisch bedrijfsfeest. Vanuit Harlingen maakt u bijvoorbeeld een prachtige zeiltocht over de Waddenzee of laat u zich meevoeren op het IJsselmeer.
En om het nog gekker te maken kunt u zelfs overnachten op het schip! Indien u enkel op zoek bent naar een locatie, dan blijft het schip voor anker liggen in de haven.

Vertrekken vanuit een andere haven of vergaderen in een andere stad is ook mogelijk.
Graag informeren wij u over de opties.

Catering tijdens uw personeelsfeest

U kunt er voor kiezen enkel de boot te huren en uw bedrijfsfeest verder helemaal zelf te organiseren. Elk schip beschikt namelijk over een goed uitgeruste keuken, waar u tijdens het zeilen zelf uw snacks of maaltijden bereidt.

Wanneer u liever optimaal van het feest geniet, dan verzorgen wij graag de gehele catering. Of dit nu enkel hapjes en drankjes betreft of een uitgebreid diner. Erg populair is bijvoorbeeld onze barbecue aan boord. Aan dek geniet u van al het goede van de grill en indien gewenst zetten wij een heuse biertap voor u aan boord.

Rederij Vooruit beschikt daarnaast in Harlingen over het sfeervolle restaurant De Admirael. Hier kunnen gasten aanschuiven bij een gezellige fondue- of gourmetparty en zo de dag feestelijk afsluiten.

Bekijk onze menukaart en vraag ons naar de vele mogelijkheden omtrent catering.

Busvervoer

Graag regelen wij ook het busvervoer voor uw groep en zorgen we dat u wordt gehaald en gebracht naar de afgesproken haven.
Vraagt u gerust een offerte op maat aan.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een bedrijfsfeest in Friesland?
Neemt u dan contact met ons op, wij denken altijd mee!