Bent u op zoek naar ideeën voor een origineel en uniek bedrijfsuitje, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij vertellen u waar u aan moet denken. Bij het organiseren van een bedrijfsuitje komt veel kijken en moet er met veel rekening gehouden worden. Maar hoe organiseert u een origineel bedrijfsuitje?  

Sportief bedrijfsuitje organiseren in Friesland?

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Het aanbod voor actieve bedrijfsuitjes is tegenwoordig zo groot, er is genoeg keuze. Maar heeft u wel eens gedacht aan zeilen tijdens uw bedrijfsuitje? Als u het bedrijfsuitje in Friesland organiseert, dan is een bedrijfsuitje op het water perfect! Het vertrek is veelal uit de haven van Harlingen, maar als een van de andere havens beter uit komt, kan dat ook. Gezellig met uw collega’s op een zeilboot op de Waddenzee of IJsselmeer varen. Heerlijk genieten van de wind door uw haren en de zilte zeelucht op een zeilschip! Samen actief of juist luieren op het dek, met al je collega’s. Het kan en wij regelen het tot in de puntjes voor je. Van activiteit, tot verblijf tot goed eten en drinken. Neem contact op voor alle mogelijkheden en prijzen!

teamuitje zeilen bierproeverij

Een compleet teamuitje, zon, zee, wind, zeilen… en hou je bier in de gaten, voor je het weet is ie op 😉

4 Tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje!

Weet u niet waar u moet beginnen met het organiseren van een bedrijfsuitje? Wij geven u vijf tips om van het bedrijfsuitje een succes te maken!   

1. Wanneer vindt het bedrijfsuitje plaats? 

Bepaal wanneer uw bedrijfsuitje plaatsvindt en hoelang het bedrijfsuitje mag duren. Gaat u voor een deel van de dag zoals ochtend, middag of avond? Of kiest u ervoor om gezellig een complete dag ervan te maken.  

2. Waar vindt het bedrijfsuitje plaats?  

Kies voor een locatie die handig is voor uw bedrijfsuitje en die goed toegankelijk is voor iedereen. Kiest u voor een bedrijfsuitje in de stad? Of gaat u toch voor een bedrijfsuitje op het water? Probeer het bedrijfsuitje op een centrale plek te houden, zodat het voor iedereen goed te bereiken is.   

3. Activiteit van het bedrijfsuitje 

Wat voor activiteiten werden er de afgelopen jaren georganiseerd en wat sloeg aan? Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes, u zult dus moeten inschatten wat bij uw collega’s zal aanslaan. Heeft u collega’s die voor een actief bedrijfsuitje gaan zoals zeilen tijdens een bedrijfsuitje of toch liever de rust opzoeken? Veelal is een combinatie van een activiteit met een ‘officieel programma’ gewenst. Dat maakt een bedrijfsuitje met zeilen een prima optie. Rederij Vooruit heeft diverse mogelijkheden voor het officiële programma, het actieve programma, catering en desgewenst een avondprogramma. 

4. Uitnodiging voor het bedrijfsuitje 

Heeft u eindelijk het perfecte bedrijfsuitje gevonden voor u en uw collega’s? Vergeet dan niet om een uitnodiging te sturen! Belangrijk is om op de uitnodiging te zetten wanneer het bedrijfsuitje plaatsvindt en hoelang het bedrijfsuitje duurt. Wat het bedrijfsuitje inhoudt kunt u natuurlijk nog als verrassing houden of op de uitnodiging vermelden.  

5. De organisatie en de uitvoering 

Voor de organisatie van een bedrijfsuitje, is het prettig als u kunt vertrouwen op de partij waar het uitje wordt organiseert. Bij Rederij Vooruit nemen we alle werkzaamheden uit handen en zorgen we voor een soepel lopende dag. Neem contact op en we geven u graag inzicht in alle mogelijkheden. 

Laat uw bedrijfsuitje organiseren bij Rederij Vooruit

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in Friesland? Een origineel en compleet bedrijfsuitje? Dan kunt u bij Rederij Vooruit zeker terecht! Rederij Vooruit heeft een breed assortiment bedrijfsuitjes waar u uit kunt kiezen. Bekijk het complete aanbod bedrijfsarrangementen  Wilt u meer weten over het aanbod van Rederij Vooruit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!  Dan maken we er samen een onvergetelijk teamuitje van.