Zeilen op de Waddenzee

Als teamuitje kunt u bijvoorbeeld zeilen op de Waddenzee. Met een zeilschip varen over de Waddenzee of het IJsselmeer. Help mee aan boord of ontspan op het zonnedek van het zeilschip. Met een teamuitje kunt u een zeiltocht doen naar de Waddeneilanden of ontdek het bijzondere IJsselmeer en duik in de historie van de vele dorpjes langs de kust van Friesland. Ook een dagtocht over de Friese meren is zeker aan te raden!

Met een teamuitje op de Waddenzee zijn de mogelijkheden eindeloos. Een zeiltocht over de Waddenzee is te combineren met een bezoek aan één van de Waddeneilanden. Of vaar langs de zeehondenbank om zeehonden te spotten op de Waddenzee. Wadlopen, droogvallen op de wadden, of juist actief zeilen. We stellen het programma op maat samen, voor een bedrijfsuitje op het water om nooit te vergeten.

Origineel teamuitje? Ga zeilen

Origineel teamuitje? Ga zeilen!

Actief teamuitje organiseren

Voor een teamuitje is het altijd lastig om weer te bedenken wat er georganiseerd moet worden. Er is genoeg keuze op het gebied van actieve teamuitjes. Bij Rederij Vooruit is er breed aanbod bedrijfsarrangementen. Wij geven u een paar tips!

  • Teamuitje met barbecue aan boord. Heerlijk uit eten op het water. Een absolute aanrader om tijdens een zeiltocht gezellig te barbecueën op het dek!;
  • Ook is het mogelijk uw teamuitje aan boord te combineren met een andere activiteit! Denk hierbij aan een zeehondentocht, een bierproeverij, vliegeren met een bestuurbare vlieger, een fietspuzzeltocht op een eiland of een rondleiding gegeven door Staatsbosbeheer;
  • Ook is het mogelijk in de kajuit een presentatie of andere activiteiten te organiseren. Een combinatie met restaurant de admiraal geeft nog meer mogelijkheden voor een officieel onderdeel in het programma;
  • Heeft u aan één dag niet genoeg aan boord? Een overnachting is ook mogelijk bij Rederij Vooruit. Op deze manier kunt nog langer genieten van het teamuitje.

Teamuitje boeken bij Rederij Vooruit

Wilt u met uw teamuitje genieten van zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer samen met uw collega’s? Bekijk dan het aanbod bedrijfsarrangementen bij Rederij Vooruit. Wilt u meer weten over het aanbod van Rederij Vooruit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dan maken we er samen een onvergetelijk teamuitje van.