Bent u opzoek naar een bijzondere manier van afscheidnemen in de natuur?

Een asverstrooiing op de Waddenzee biedt een serene en waardige manier om afscheid te nemen van een overleden dierbare. Bij deze dienst wordt alles voor u geregeld, zodat u en uw naasten zich volledig kunnen richten op het herdenken en eren van uw geliefde. Een asverstrooiing op zee biedt een bijzondere manier om afscheid te nemen van een dierbare.

De Waddenzee vormt een unieke locatie voor een laatste groet. Dit beschermde natuurgebied ligt tussen de Nederlandse kust en de Waddeneilanden en staat bekend om zijn rijke ecosysteem. Hier vindt u een verscheidenheid aan dieren, waaronder diverse vissoorten, bijzondere vogels en zeehonden, die u normaal niet op het vasteland tegenkomt.

De serene sfeer en wijdse uitzichten maken het een passende plek voor een asverstrooiing op het water.

afscheid op het wad

asverstrooiing op zee

Ervaren Begeleiding en Persoonlijke Invulling

Meerdere schepen van onze vloot bieden al geruime tijd de mogelijkheid om as op zee te verstrooien.

De bemanning heeft de benodigde expertise om een gepast afscheid te verzorgen. Ook kunnen we de catering voorzien en is er veel mogelijk om alle wensen te vervullen.

Voor een kleinere, hechte groep nabestaanden is de MalleJan een goede keuze. Dit schip is compact van omvang en daardoor geschikt voor een intiemere ceremonie. 

Neem Contact Op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een asverstrooiing op zee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passend afscheid voor uw dierbare en begeleiden u zorgvuldig tijdens dit proces. Een uitvaart op zee kan een troostrijke en betekenisvolle manier zijn om een leven te herdenken en eren.

Samen creëren we een bijzondere manier van afscheidnemen, omringd door de serene schoonheid van de Waddenzee.