Zeiltocht voor Families

Geplaatst op

redereij-vooruit-Manna-familie-zeiltocht02Van 29 juli tot en met 4 augustus 2017 organiseren we een zeiltocht speciaal voor families. Aan boord van de tweemast klipper Manna worden verschillende Waddeneilanden aan gedaan. Beleef daarnaast ook de unieke ervaring van het droogvallen op het Wad.

Leer tijdens de familie zeiltocht meer over het zeilen aan boord van een traditioneel zeilschip. Ervaring is niet nodig want schipper Roel leert u alle kneepjes van het vak. Na deze zeiltocht weet u alles over o.a. bakboord, stuurboord, aan de wind, ruime wind, oploeven, overstag gaan, grootzeil en de fok.

Over de Manna

U wordt op de klipper Manna verrast door een bijzonder ruim dagverblijf waar een piano en een bar extra sfeer toevoegen. De ideale plek om gezellig met elkaar te verblijven. Ook vanuit de kombuis, voorzien van een vaatwasser en een oven, is er vrij uitzicht naar buiten.
Er zijn 34 bedden aan boord, 3 douches en 3 toiletten. De bedden zijn voorzien van een hoeslaken, kussen, sloop, dekbed en overtrek. Ook ligt er voor u een handdoekenset klaar.

All inclusive

Het arrangement is volledig verzorgd. Dit houdt in dat zowel ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Aan boord zijn dranken aanwezig, die aan het eind van de reis met de schipper worden afgerekend. Voor de kinderen wordt rekening gehouden met kindvriendelijke maaltijden.

Prijzen:

LeeftijdPrijs
Kind t/m 12 jaar€ 195,-
Kind 12 t/m 16 jaar€ 270,-
Volwassene€ 405,-

Aankomst en vertrek:

InschepenZondag 29 juli 2017, 20.00 uur in Harlingen
UitschepenVrijdag 04 augustus 2017, 15.00 uur in Harlingen

Informatie aanvragen

Voor meer informatie of direct boeken kunt u meer informatie aanvragen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bel ons

Tel: 088 – 7333 745
Fax: 0517 - 430 299