Individueel meezeilen tijdens de Brandarisrace

Geplaatst op

De Brandarisrace is genoemd naar de Terschellinger vuurtoren Brandaris. Het is een sportieve wedstrijd tussen meer dan tachtig Klippers, Tjalken, Aken en andere ‘zeilende monumenten’. Er wordt gestart in Harlingen waarna de schepen koers zetten naar Terschelling.

Aan boord van de Suydersee beleeft u een spectaculaire wedstrijd en dankzij haar goede zeileigenschappen eindigt zij steevast in de bovenste regionen. Zeilervaring is niet nodig maar wel een gezonde dosis inzet om met de gehele bemanning het schip optimaal te zeilen. Het is een ideale gelegenheid om de bijzondere sfeer van het wedstrijdzeilen met historische vrachtschepen mee te maken. Onze bevlogen scheepskok zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Inschepen:
Vrijdag  14 okt. 20.00 uur in Harlingen.

Ontschepen:
Zondag 16 okt. 17.00 uur in Harlingen.

Kosten: 175,- euro inclusief catering, exclusief drankjes. (verkrijgbaar aan boord à 1,- euro per consumptie)

Om u aan te melden voor dit weekend kunt u ons mailen op info@rederij-vooruit.nl of vul ons aanmeldingsformulier in.

Bel ons

Tel: 088 – 7333 745
Fax: 0517 - 430 299